Opis forum
Co prawda jakoś udało mi się dojechać na egzaminy sprawnościowe, ale to było bardzo jakoś.... czy mógłby ktoś zarzucić jakiś najprostszy sposób/sposoby dostania się do szkoły komunikacją miejską z Dworca Głównego?
A wiec tak:
na przystanku obok dworca wsiadasz w autobus nr 145 lub 146, dojezdzasz na Plac Grunwaldzki i wsiadasz w 116, jedziesz pare przystanków (tylko nie pamietam ile,albo to byl ostatni przystanek, jakos tak chyba ) i juz jestes na Czajkowskiego.
Dzięki, za info (ja do Grunwaldzkiego to piechotą szedłem ostatnio, a potem 116, wysiada się na przystanku Koszarowa chyba, bo jest bliżej niż jak się jedzie do końca).
Tylko, że jak byłem na sprawnościowym, to któryś z chłopaków (grupa M07) mówił, że jest jakieś bezpośrednie połączenie...
Ogarniałem już tą stronkę, jest dokładnie tak samo jak ze stronką warszawskiego ZTMu, żeby znaleźć cokolwiek trzeba chociaż trochę znać miasto....
ja mam inny sposob na dojazd do szkoly...
obok dworca wsiadam w tramwaj Ol - nim jade na nowowiejska/wyszyńska z niej na skrzyzowaniu oddalonym o 20 m skrecam w prawo tam na przystanku wsiadam w autobus "A" i nim jade na ostatni przystanek mianowicie plac daaniłowskiego i juz jestem w domu:D tylko strasznie sie czyta a w praktyce jest latwizna:D
sam owa droge opatentowalem:D po wielu meczarniach
Ostatnio edytowany przez ambicja (2008-08-24 17:45:01)
Ja z dworca głównego pkp poszedłem ok. 200 m prosto, skręciłem w drugą (jak dobrze pamiętam) ulice w prawo i tam wsiadam w autobus A. I do ostatniego przystanku przystanku.
P.S Wychodząc z dworca zapytajcie w kiosku. Powie co i jak.